3. 2017年
  4. Participatory workshop for Nishio-city Matcha brand product development for overseas

イベント・セミナーなど2017/12/01

日本語

Participatory workshop for
Nishio-city Matcha

Nishio-city in Aichi Prefecture is one of the largest Matcha producer in Japan. We would like to expand sales for overseas. As a first step, we will hold following workshop to develop innovative product with ideas from foreign students living in Japan. This event is a great opportunity to learn not only about regional product but also product development and branding from a marketing perspective through experiences. Please register and join us!

Date & Time

January 21, 2018(Sun)13:00~17:00
Flyer(PDF): Japanese / English

Venue National Innovation Complex (NIC) 1F
Target group

International Student

Agenda

Participatory workshop for product development lecture, group discussion, tasting, presentation)

Organizer JETRO
Co-Organizer

Nishio tea corporation, Tongali project

We closed registration already. Thank you for your interest!